Ξενοδοχείο Φασολού

Ανεξάρτητα Διαμερίσματα Φασολού στη Σίφνο
Η παραλία Φασολού στη Σίφνο

Φασολού

Φασολού ονομάζεται ο όρμος που βρίσκονται τα studios. Η πέτρα, το ξύλο και ο μπρούτζος κυριαρχούν σε όλα τα υλικά. Μόλις 120μ από την απάνεμη και γραφική αμμουδερή παραλία, βρίσκεται το συγκρότημα Φασολού, του οποίου η πλεονεκτική θέση προσφέρει θέα στη θάλασσα και το προστατεύει από τον κυκλαδίτικο αέρα, όταν φυσάει.
Το ξενοδοχείο Φασολού στη Σίφνο

Το ξενοδοχείο

Αποτελείται από 3 κτίσματα διώροφα, διαφορετικής αρχιτεκτονικής δομής, όλα με θέα στη θάλασσα, που συνδέονται μεταξύ τους με 4 πέτρινες αψίδες και ενώνονται ανά 2 με πέργκολες. Πέτρινες πεζούλες, πέτρινοι τοίχοι και παρτέρια, πλακόστρωτοι διάδρομοι και αυλές, διακόσμηση παλαιού τύπου μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.
Το σνακ μπαρ του ξενοδοχείου Φασολού

Παροχές

Ένας υπέροχος και πολύχρωμος κήπος με διάφορα δένδρα και φυτά δροσίζει τους φιλοξενούμενους. Σκιερά καθιστικά κάτω από πέργκολες για να απολαμβάνει κανείς το πρωινό του, bar για να πίνει το ποτό του. Ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας με Αιγαιοπελαγίτικη θέα και ηλιοβασίλεμα που μαγεύει.
Το πρωινό σερβίρεται 8:00-11:00 και μπορεί να σερβιριστεί και αργότερα (κατόπιν συνεννόησης).

Είμαστε πάντα έτοιμοι
να σας περιποιηθούμε

θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο νησί, όπως μαθήματα υποβρύχιων καταδύσεων, πεζοπορία, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών, θαλάσσια σπορ (κανό και ποδήλατα) καθώς και για την αγορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών.
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά).
12+

Χρόνια Εμπ.

άψογη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και καθάριο φως, το Απολλώνιο φως.
100m

Από

τη γραφική και απάνεμη παραλία της Φασολούς.
150m

Από

το γραφικό ψαροχώρι του Φάρου.

Τι λένε οι επισκέπτες μας;